کتابخانه تخصصی دروس حوزوی در نورلایب

مرکز تحقیقات نور

به گزارش روابط عمومی، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، به همت مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور)، کتابخانه تخصصی دروس حوزوی در پایگاه نور لایب، با ارائه ۳۴۳ عنوان کتاب جدید و افزایش منابع این کتابخانه به ۶۷۲ عنوان کتاب در موضوعاتی همچون ادبیات عربی، منطق، فقه و اصول فقه، کلام، حکمت، حدیث و قرآن، به روزرسانی شد.

گفتنی است: دسترسی به متن و تصویر صفحات کتاب ها با قابلیت جستجو در متن و دیگر امکانات پژوهشی همچون یادداشت برداری، نمایه زنی، رنگی کردن متن و... از جمله ویژگی های وب سایت کتابخانه دیجیتال نور(نورلایب) می باشد.

علاقه‌مندان جهت بهره‌مندی از کتابخانه تخصصی دروس حوزوی می‌توانند به پایگاه نور لایب به نشانی http://www.noorsoft.org مراجعه کنند.