با حضور طلاب و فارغ‌التحصیلان استان مازندران؛

کارگاه «شخصیت‌شناسی حضرت خدیجه(س)» برگزار شد

خانم حکیم زاده کارگاه حضرت خدیجه

کارگاه شخصیت‌شناسی حضرت خدیجه علیهاالسلام از سوی اداره دانش‌آموختگان ویژه فارغ‌التحصیلان و مبلغان استان مازندران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، کارگاه «شخصیت‌شناسی حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها» روز پنجشنبه 26 اردیبهشت همزمان با ایام سوگواری وفات ام المؤمنین حضرت خدیجه علیهاالسلام از سوی اداره امور دانش‌آموختگان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در استان مازندران برگزار شد.

بیش از 70 نفر از طلاب، مبلغان و فارغ‌التحصیلان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در استان مازندران در این کارگاه شرکت کردند.

در این کارگاه، استاد حکیم زاده مدیر گروه علمی پژوهشی تاریخ و سیره و از اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به ابعاد شخصیتی حضرت خدیجه علیهاالسلام و جایگاه حمایت‌های مالی این بانوی جلیل القدر در پیشرفت اسلام و بحث تطبیقی با رونق تولید پرداخت و در ادامه به سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ داد.

شرکت‌کنندگان در حاشیه برگزاری این کارگاه، در ضیافت افطار و اقامه نماز جماعت حضور یافتند.