فراخوان ثبت نام در دوره مهارت‌های عمومی مبلغان «طرح شمیم»

دوره آموزشی طرح شمیم

مدیر اداره امور مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام با اشاره به آغاز ثبت نام دوره مهارت‌های عمومی مبلغان «طرح جامع تبلیغی شمیم»، گفت: این دوره به صورت مجازی و غیرحضوری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم معصومه بهرامی در گفتگو با واحد خبر از آغاز ثبت نام دوره مهارت‌های عمومی طرح جامع تبلیغی شمیم ویژه طلاب، مبلغان و دانش آموختگان جامعه الزهرا علیهاالسلام خبر داد.

مدیر اداره امور مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: در این دوره آموزشی، کلاس‌های مهارت مدح و رثاء، مهارت ارتباطی، مهارت سخنوری دینی، کارورزی مهارت کلاسداری، مهارت رسانه، بیان احکام تخصصی بانوان، مهارت پاسخگویی و روش بیان احکام ارائه می‌شود.

بهرامی افزود: طلاب، مبلغان و فارغ التحصیلان جهت ثبت نام در این دوره به سامانه شمیم به نشانی http://shamim.jz.ac.ir قسمت دوره‌های آموزشی مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه مهلت ثبت نام در این دوره تا 25 شهریور است، یادآور شد: این دوره در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد ثبت نام کنندگان برگزار خواهد شد.

مدیر اداره امور مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام در پایان بیان داشت: کلاس‌های دوره از اواخر شهریور به صورت مجازی و غیرحضوری برگزار می‌شود و تا اواخر پاییز ادامه دارد.

برنامه آموزشی ترم اول  1399  اداره مبلغان