اطلاعیه شماره 3 و 4؛

اطلاعیه ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری درباره شیوه ارائه دروس

اطلاعیه آموزشی

ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری در اطلاعیه شماره 3 و 4 شیوه ارائه دروس در نیمسال نخست سال تحصیلی 13400 – 1399 را برای طلاب و اساتید تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی متن این دو اطلاعیه بدین شرح است:

اطلاعیه شماره 3؛

قابل توجه طلاب محترم:

شیوه ارائه دروس در نیمسال اول سال تحصیلی400- 1399 به دو صورت ذیل می‌باشد:

الف- شیوه آنلاین:

در این روش، استاد در روز و ساعت مشخص شده در سامانه دانش پژوهان، بصورت برخط، به تدریس درس مربوطه می پردازد.

ب- شیوه آفلاین:

در این روش، استاد تدریس برخط ندارد و پس از بهره گیری طلاب از سامانه محتوا، استاد از طریق سامانه مجازی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در  تالار گفتگو به رصد فعالیت و کیفیت تحصیل طلاب می پردازد، این روش مخصوص دروسی است که در سامانه دانش پژوهان، روز و ساعت خاصی برای آنها مشخص نشده است.

با توجه به اجرای این دو روش در سامانه آموزش مجازی، لطفاً راهنمای ویژه دانش پژوهان را با دقت مطالعه فرمائید.

*****************************************

اطلاعیه شماره 4؛

قابل توجه اساتید محترم:

شیوه ارائه دروس در نیمسال اول سال تحصیلی400- 1399 به دو صورت ذیل می‌باشد:

الف- شیوه آنلاین:

در این روش، استاد در روز و ساعت مشخص شده در سامانه اساتید، بصورت برخط، به تدریس درس مربوطه می پردازد.

ب- شیوه آفلاین:

در این روش، استاد تدریس برخط ندارد و پس از بهره گیری طلاب از سامانه محتوا، استاد از طریق سامانه مجازی جامعه علیها السلام در  تالار گفتگو به رصد فعالیت و کیفیت تحصیل طلاب می پردازد، این روش مخصوص دروسی است که در سامانه اساتید، روز و ساعت خاصی برای آنها مشخص نشده است.

با توجه به اجرای این دو روش در سامانه آموزش مجازی، لطفاً راهنمای ویژه اساتید را با دقت مطالعه فرمائید.