مدیر رویداد فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تبیین کرد:

لزوم حضور فعال و همه‌جانبه اساتید حوزه در عرصه‌های علمی

اسماعیلی

مدیر رویداد فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بیان داشت: در سرفصل نویسی آموزشی باید به تربیت نسل آینده توجه داشت. ما باید سرفصل هایی داشته باشیم که نیاز جامعه باشد و انگیزه فرد را برای تحصیل علم افزایش دهد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم مریم اسماعیلی در دومین روز پیش رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها که با حضور اساتید و طلاب دوره عالی فقه و اصول برگزار شد، با اشاره به کنشگری بانوان طلبه و اساتید در حوزه های علمیه، عنوان کرد: بانوان طلبه و به ویژه اساتید حوزه می‌توانند با گفتمان سازی در عرصه های علمی به تحول مثبت در نظام آموزشی حوزه های علمیه کمک کنند.

وی تصریح کرد: اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در لبیک به منویات مقام معظم رهبری دام ظله العالی می‌توانند در راستای تحول حوزه قدم بردارند.

مدیر رویداد فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تأکید کرد: این اقدام با حضور فعال و همه جانبه در عرصه های علمی، با در نظر گرفتن اصول، مبانی ناب اسلام و اقتضائات جامعه در  تربیت جوانان امکان پذیر است.

اسماعیلی با بیان اینکه اساتید حوزه می‌توانند با تحول در نظام آموزشی در جهت افزایش انگیزه طلاب گام بردارند، اظهار داشت: بانوان طلبه باید به اقتضائات زمان توجه کند، بانویی که تربیت نسل آینده را به عهده دارد و باید در تمدن سازی نوین اسلامی نقش داشته باشد، باید بداند چه سرفصل هایی را در دروس حوزه بخواند.

وی با اشاره به هجمه های دشمنان اسلام و انقلاب سلامی و با بیان اینکه دشمن اعتقادات فرزندان ما را از بین می برد، گفت: ما می توانیم از طریق بحث سرفصل های آموزشی به اعتقادات فرزندان خود کمک کنیم.

اسماعیلی در پایان به رویداد فرهنگی که پاییز سال گذشته برگزار شد، اشاره کرد و یکی از اهداف این رویداد را نیروسازی برشمرد.