از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(س)؛

همایش بزرگ مبلغان در آستانه ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود

مبلغان

در آستانه ماه مبارک رمضان، همایش بزرگ مبلغان جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با سخنرانی مدیر این مؤسسه و معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، حجت الاسلام و المسلمین حسین تهرانی روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: همایش بزرگ مبلغان جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در آستانه ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) بیان داشت: حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمود مدنی مدیر جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) و حجت الاسلام و المسلمین مروی معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از جمله سخنرانان این همایش هستند.

حجت الاسلام و المسلمین تهرانی یادآور شد: این مراسم روز دوشنبه، 17 اردیبهشت ماه ساعت 15:30 تا 18 در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.