فراخوان عضویت بانوان طلبه در انجمن‌های علمی حوزه

انجمن علمی حوزه عضویت

فراخوان عضویت بانوان طلبه در انجمن‌های علمی حوزه در هشت گرایش علمی فقه و حقوق اسلامی، قرآن پژوهی، تاریخ پژوهان، مهدویت، تعلیم و تربیت اسلامی، کلام اسلامی، زن و خانواده و همچنین معرفت شناسی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، دفتر انجمن‌های علمی پژوهشی وابسته به انجمن علمی حوزه که در معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها راه‌اندازی شده است، از میان بانوان طلبه در 8 گرایش علمی مختلف شامل فقه و حقوق اسلامی، قرآن پژوهی، تاریخ پژوهان، مهدویت، تعلیم و تربیت اسلامی، کلام اسلامی، زن و خانواده و همچنین معرفت شناسی عضو می‌پذیرد.

شرایط عضویت در این انجمن‌ها برای اعضاي پیوسته انجمن منوط به دارا بودن حداقل مدرك سطح سه حوزوي و يا کارشناسي ارشد است. افراد مذکور بايد گرايش تخصصي مرتبط با زمینه فعالیت انجمن داشته باشند، در غیر اين صورت، ارائه يك تألیف و يا سه مقاله معتبر علمي در زمینه مذکور شرط است.

اعضاي وابسته باید دارای مدرك سطح دو حوزوي يا کارشناسي با گرايش تخصصي مرتبط با زمینه فعالیت انجمن باشند و برای اعضای افتخاری، شرط دارا بودن مدارک پایین‌تر و یا غیر مرتبط با گرایش انجمن وجود دارد.

مدارک لازم جهت عضویت شامل تصویر آخرین مدرک تحصیلی حوزوی؛ ارائه مدرک تحصیلی سطح 3 و4 برای اعضای پیوسته و سطح 2 برای اعضای وابسته و مدارك هويتي (عکس، شناسنامه و کارت ملي) است.

علاقه مندان جهت ثبت نام می‌توانند فرم ثبت نام را تکمیل و به شناسه کاربری @anj1402 ارسال کنند، همچنین ثبت نام از طریق سامانه https://pjh.jz.ac.ir/post/12904 امکان پذیر است.