اعلام اسامی برگزیدگان مسابقه کتابخوانی گوهر معرفت

گوهر معرفت

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از اعلام اسامی برگزیدگان مسابقه کتابخوانی گوهر معرفت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم طیبه سادات طباطبایی روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، عنوان کرد: پنج نفر از برندگان مسابقه کتابخوانی گوهر معرفت به عنوان نفرات برگزیده انتخاب شدند.

مدیر کل امور تربیتی اظهار داشت: مسابقه گوهر معرفت به منظور شناخت «خطبه فدکیه» و آشنایی با معارف ظریف قرآنی و مباحث ناب اعتقادی سیاسی و تربیتی ویژه بانوان طلبه جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار شد.

طباطبایی افزود: این مسابقه اسفندماه 96 برگزار شد و مورد استقبال و تأیید طلاب و اساتید جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) قرار گرفت.

وی یادآور شد: بر گزیدگان می‌توانند جهت دریافت هدایای خود به ورودی ساختمان شهید بهشتی (ره)، سرای ثقلین مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 32112355 تماس بگیرند.

اسامی برگزیدگان مسابقه گوهر معرفت

ردیف  نام و نام خانوادگی    کد تحصیلی    نام مدرسه و مرکز

1          زکیه سادات موسوی       1395221138    مدرسه علمیه نيمه‌وقت صبح

2          سیده ثروت فاطمه           1395120388    مدرسه علمیه غیرایرانی