معاونت پژوهش جامعه الزهرا(س) برگزار می‌کند:

نشست علمی پژوهشی «تبیین محورهای شانزدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت»

نشست علمی پژوهشی تبیین محورهای همایش دکترین مهدویت

نشست علمی پژوهشی «تبیین محورهای شانزدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت» با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر بخشی و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حائری پور برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست علمی پژوهشی «تبیین محورهای شانزدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت» از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این نشست، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سعید بخشی، عضو هیأت علمی مؤسسه آینده روشن و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدمهدی حائری پور، عضو هیأت علمی مؤسسه آینده روشن به تبیین این موضوع می‌پردازند.

این نشست روز یکشنبه 10 آذر ساعت 10 تا 12 در سالن جلسات طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.

شانزدهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت با موضوع «طرح کلی حرکت انبیاء و امامان از آغاز تا انجام» برگزار می‌شود.

نحوه ارسال مقالات پژوهشگران جامعه‌الزهرا(س) متعاقبا از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه آموزشی پژوهشی اعلام خواهد شد.

جهت مشاهده فایل فراخوان تفصیلی شانزدهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت این پیوند را فعال کنید.