حجت‌الاسلام والمسلمین ذالنور:

حجاب نخستین نماد و نشانه دین‌داری است

ذوالنور

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بابیان این‌که امروز نظام دینی نیازمند یک تحول است، گفت: حجاب نخستین نماد و نشانه دین‌داری است.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجتبی ذوالنور رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی عصر امروز در تجمع بزرگ و با شکوه بانوان با عنوان «حجاب میراث کهن» که در مصلای قدس قم برگزار شد، ضمن تبریک ایام دهه کرامت و گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) به جایگاه مهم امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: بر اساس آیات قرآن کریم نخستین شاخصه جامعه اسلامی را اقامه نماز معرفی کرده است.

وی ادامه داد: در آیات قرآن کریم پرداخت زکات، امر به معروف و نهی از منکر نیز از دیگر شاخصه‌های جامعه اسلامی برشمرده شده است؛ امر به معروف و نهی از منکر عامل تداوم انقلاب است، زیرا بر اساس روایات، اگر این فریضه الهی ترک شود، اشرار و ظالمان بر جامعه مسلط خواهند شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ذوالنور با بیان اینکه یکی از مظاهر و مصادیق معروف حجاب محسوب می‌شود و ترک آن مصداق بارز منکر است، اظهار داشت: امر به عفاف و حجاب از معروفات جدی است و کسی نمی تواند منکر حجاب شود، زیرا این مسأله یک فریضه مهم دینی است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: موضوع حجاب و عفاف از موضوعات فطری بوده و با فطرت الهی و خداجوی انسان همخوانی و مطابقت دارد؛ انسان به طور فطری کمال جو است و حجاب نیز چون از مصادیق کمال محسوب می‌شود، انسان به سوی آن گرایش دارد.

ترک حجاب با عنصر انسانیت در بشریت در تضاد است

وی با بیان اینکه ترک حجاب با عنصر انسانیت در بشریت در تضاد است، گفت: حجاب به دین الهی محدود نمی شود؛ با مطالعه تاریخ در می‌یابیم که حتی در جوامعی که دین گرا نبوده اند نیز آثار حجاب دیده می‌شود؛ اینکه امروز با افسارگسیختگی و بی حیایی در جوامع رو به رو هستیم از آن جهت است که طرفداران فساد و فحشا سعی کردند تا با از بین بردن حجاب و عفاف، از زنان استفاده ابزاری کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ذوالنور عنوان کرد: ده‌ها سال قبل در جوامع غربی برای زنان هویتی قائل نمی شدند و برای آنها حق ارث قائل نبودند، اما پس از دوره سرمایه داری برای تمتع حیوانی، شهوانی و جسمانی از زنان با پوشیدگی زن مقابله کردند؛ اگر شما در آثار قدیم اروپا تتبع کنید، می‌بینید حجاب و لباس‌های پوشیده در فرهنگ کشورهای مختلف و حتی کشور‌های اروپایی مشهود است، اما صاحبان زر و زور و تزویر با طرح آزادی خواستند بی بند و باری را در جوامع حاکم کنند تا تمتع مادی، حیوانی و شهوانی خود را با بی حیا کردن زنان ببرند و متأسفانه موفق هم شدند.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: طبیعی است که حجاب سختی‌های خاص خود را به همراه دارد و طبع راحت طلب انسان، آزادی از این قیود را می‌طلبد، از همین جهت دشمن در راستای اینگونه آزادی‌ها فعالیت می‌کند اما اگر بانوان به صورت اسلامی تربیت شده و فطرت خود را تقویت کنند، بدون شک کار دشمن اثرگذار نخواهد بود.

وی ادامه داد: اگر اراده‌ها و فطرت انسان تقویت شود، کارهای مخرب دشمن بی اثر خواهد شد؛ بی حجابی‌های موجود حاکی از ضعف دین و قوت جبهه مقابل نیست، بلکه این مظاهر فسادی که دیده می‌شود از ضعف اعتقادات نشأت می‌گیرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ذوالنور با اشاره به اینکه خداوند انسان را به عنوان اشرف مخلوقات خلق کرده است، مطرح کرد: کسانی که حجاب را رعایت می‌کنند کسانی هستند که خداوند به آنها در برابر ملائک مباحات می‌کند.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه دشمن همه تلاش خود را برای از بین بردن فرهنگ حجاب و مسخ کردن هویت انسانی و الهی زن مسلمان به کار گرفته است، گفت: امروز دشمن با همه توان وارد عرصه شده و از همه ابزارها و محیط سایبری استفاده می‌کند تا حجاب و عفاف را از بین ببرد.

اگر در زمینه حجاب کوتاهی کنیم، عرصه برای دین داران تنگ خواهد شد

وی با بیان اینکه امروز رسالت مسؤولان بسیار سنگین است، تصریح کرد: کسی که در جامعه اسلامی تکیه بر کرسی مسؤولیتی می‌زند اگر 4 ویژگی اقامه نماز، پرداخت زکات، امر به معروف و نهی از منکر نصب العینش نباشد، مشروعیت ندارد؛ اگر کسی لباس ریاست جمهوری می‌پوشد نباید پس از دستگیری چند تن از دختران و پسرانی که بدن‌های خود را در یک مهمانی مختلط و در سایه فضای مجازی به نمایش گذاشته بودند، بگوید بگذارید جوانان ما آزاد باشند و تنفس کنند، این چه حرفی است؟ مگر ما پای خود را جای پای اهل بیت(ع) نگذاشته ایم؟ مگر بیش از 300 هزار شهید برای احیای ارزش‌های دینی نداده ایم؟ امروز مسؤولیت و رسالت مسؤولان ما سنگین است و ما هر چه در راستای حجاب کم بگذاریم یقین بدانید که مسیر به سمتی می‌رود که دین داران فضای تنفس پیدا نخواهند کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ذوالنور با تأکید بر اینکه امروز کوتاهی‌های مسؤولان قابل بخشش نیست، ابراز داشت: قانون حمایت از آمران و ناهیان در مجلس تصویب شد و امروز این قانون روی زمین مانده و اجرا نمی شود؛ دولت باید مبارزه با فساد را امروز از ادارت و سازمان‌های پول خوار نظام اسلامی که از جیب مردم ارتزاق می‌کنند و برخی از آنها به کپسول‌های فساد متحرک تبدیل شده اند، آغاز کند.

رییس فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: امروز چه مشکلی داریم که در ام القرای جامعه اسلامی دل خانواده‌های شهدا با مشاهده عریانی و برهنگی خون شود و با مظاهر بی تمدنی و جاهلیت مدرن و برهنگی رو به رو باشند؟ امروز دستگاه قضایی برای برخورد با فساد اخلاقی مسؤولیت جدی دارد و ما خدا را شاکریم که یکی از فرزندان رشید و جوان انقلاب با اقتدار و با جدیت سکان این قوه را به دست گرفته و امید جدی برای کاهش آسیب‌ها در جامعه ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه صدا و سیمای ما امروز نباید الگوسازی غلط کند، افزود: امروز مراکز آموزشی مسؤولیت سنگین دارند و نباید خروجی دانشگاه ما کسانی باشند که تقیدات دینی شان از بین برود؛ نباید در دانشگاه‌های ما اختلاط و فساد جنسی به وجود آمده و خروجی آن مدیرانی باشند که به هیچ یک از ارزش‌های مردمی که با سیلی صورت خود را سرخ نگه می‌دارد و محرومند، مقید نیستند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ذوالنور با اشاره به اینکه حجاب نخستین نماد و نشانه روحیه دینی و تقیدات دینی است، ابراز داشت: کسانی که بی حجابی را ترویج می‌کنند به حضرت زهرای مرضیه(س) اهانت می‌کنند؛ آیا کسانی که با لباس‌های بدن نما و موی برهنه در خیابان می‌چرخند به حضرت زهرا(س) جسارت نمی کنند؟ آیا زنانی که به صورت بدن‌های مانکن متعفن و متحرک در خیابان و در معرض چشم هزرگان ظاهر می‌شوند از دامن آنها انسان‌های رشیدی همچون شهدا رشد خواهند کرد؟ آیا از شیر چنین مادرانی انسان‌های خداجو به وجود می‌آیند؟

وی با بیان اینکه امروز اکثریت قاطع مردم ما پایبند به اصول اسلامی هستند، یادآور شد: آفرین به زنان مسلمانی که در این گرما در بیش از 400 شهر کشور به میدان آمده و حضور دشمن شکن خود اعلام کرده و با این حضور چشم‌های آلوده دشمن را کور می‌کنند؛ بدون شک قاطبه زنان ما اهل حجاب و عفاف و پایبندی به فرهنگ اسلام هستند و پیروزی هم از آن آنها خواهد بود.

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری:

نظرات

نظری هنوز ارسال نشده است

ارسال نظر

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۴۵