برگزاری نشست بصیرت افزایی طلاب جامعه الزهرا با عطر حضور شهید گمنام

بصیرت افزایی

نشست بصیرت افزایی طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام با تشییع پیکر پاک شهید گمنام در این موسسه علمی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست بصیرت افزایی طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام با عنوان «وحدت ملی در گفتمان سیاسی امام خمینی و امام خامنه ای» در محکومیت اغتشاشات اخیر برگزار می شود.

در این حجت الاسلام والمسلمین امیدی، عضو هیات علمی موسسه امام خمینی (ره) به تبیین راهبرد وحدت ملی از دیدگاه امامین انقلاب و هدف گیری دشمن روی این عنصر مهم اقتدار ملی با اجرای مانورهای اغتشاش خواهد پرداخت.

این مراسم روز سه شنبه 26 مهرماه از ساعت 10:45 تا 12 در تالار بیداری اسلامی برگزار می شود.

گفتنی است، در آغاز این مراسم، پیکر پاک شهیدگمنام از روبروی آموزشگاه امام رضا علیه السلام تا تالار بیداری اسلامی تشییع و در پایان طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام با قرائت بیانیه ای اغتشاشات اخیر را محکوم می کنند.