استاد جامعه‌الزهرا(س):

مردم و مسئولان باید نسبت به ضرورت عفاف و حجاب در جامعه اعتقاد قلبی داشته باشند

عفاف و حجاب

استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: یک بانوی طلبه پیش از هر چیز باید خود الگوی کاملی در زمینه رعایت عفاف و حجاب باشد و نباید به حداقل‌ها اکتفا کند، چرا که حجابی که برای یک طلبه مطرح است، صرفاً حجاب شرعی نیست بلکه باید حجاب شأنی باشد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم ملیحه لباف استاد و مشاور جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به مناسبت هفته عفاف و حجاب با اشاره به اهمیت و ضرورت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه اسلامی، اظهار داشت: اگر ما می‌خواهیم که در این عرصه حقیقتاً تحولی را شاهد باشیم، باید قبل از هر چیز، دغدغه دین و نشر ارزش‌های دینی مطرح باشد و این که مسئولان نباید نسبت به این قضیه با بی‌تفاوتی و کم‌تفاوتی برخورد کنند.

استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام همچنین با بیان این که حوزه‌های علمیه باید در این رابطه پیش‌قراول احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر باشند، گفت: به عقیده بنده یک بانوی طلبه پیش از هر چیز باید خود الگوی کاملی در زمینه رعایت عفاف و حجاب باشد و نباید به حداقل‌ها اکتفا کند، چرا که حجابی که برای یک طلبه مطرح است، صرفاً حجاب شرعی نیست بلکه باید حجاب شأنی باشد.

استاد لباف افزود: مرحوم آیت‌الله مشکینی در زمان حیات پربرکت خویش همواره خطاب به طلاب می فرمودند که طلبه‌ها در رعایت مسائل دینی و اجرای احکام، باید چند قدم جلوتر از سایرین باشند و این طور نباشد که خود را با افراد عادی جامعه مقایسه کنند که بعضاً چندان هم حدود شرعی حجاب را رعایت نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه خانواده‌های متدین همانند خانواده‌های روحانی، پاسدار و بسیجی باید بیشتر مراعات کنند و الگوی جامعه باشند، تصریح کرد: اگر ما بکوشیم که آموزه‌های ناب قرآنی در جامعه اجرا شود، نه در قضیه حجاب بلکه در سایر عرصه‌ها نیز موفق خواهیم بود.

استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با ابراز تأسف از این که وضعیت حجاب و پوشش برخی از بانوان در قم چندان مناسب و در شأن یک شهر مذهبی نیست، خاطرنشان کرد: بی‌شک اجتماعات زنان محجبه و دغدغه‌مند در روزهایی مثل روز عفاف و حجاب در امر مقابله با این وضعیت نابهنجار مؤثر است و نباید تصور کنیم که این تجمعات و همایش‌ها بی‌تأثیر است.

وی در خاتمه گفت: مهم‌تر از هر مسئله‌ای، هم مردم و هم مسئولان باید نسبت به ضرورت وجود عفاف و حجاب و ترویج حیا در جامعه، باور و اعتقاد قلبی داشته باشند، چرا که بدون این باور نمی‌توان بر مشکلات و معضلات اجتماعی موجود غلبه کرد.

 

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری:

نظرات

نظری هنوز ارسال نشده است

ارسال نظر

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۴۵