اداره دانش‌آموختگان جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌کند:

سلسله‌دوره‌های مهارت سبک زندگی ویژه فارغ‌التحصیلان استان قم

دوره سبک زندگی دانش آموختگان

سلسله‌دوره‌های مهارت سبک زندگی با موضوع «تکنیک‌های پایداری محبت بین زوجین» ویژه فارغ‌التحصیلان استان قم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سلسله‌دوره‌های مهارت سبک زندگی با موضوع «تکنیک‌های پایداری محبت بین زوجین» ویژه فارغ التحصیلان استان قم در تابستان 98 برگزار می‌شود.

سلسله‌دوره‌های مهارت سبک زندگی طبق روال سال‌های گذشته در راستای توانمندی دانشی و مهارتی فارغ‌التحصیلان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از سوی اداره امور دانش‌آموختگان معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این دوره، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عشقی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین اخوان حضور دارند و به مباحث آرامش، خانواده همسر، مفهوم سازگاری، راه‌های ارتباطی عاطفی زوجین، احساس خوشبختی، استاندارد زندگی، آسیب‌های فروپاشی خانواده و... می‌پردازند.

مهلت ثبت نام در این دوره تا 10 تیر ادامه دارد که علاقه‌مندان به شرکت در دوره می‌توانند از طریق ارسال نام و نام خانوادگی و نام پدر به سامانه‌ای که از طریق پیامک ارسال می‌شود ثبت نام کنند.

این دوره از نیمه تیرماه به مدت دو هفته از ساعت 8 تا 11 برگزار می‌شود.

سامانه پیامکی: ۳۰۰۰۷۲۲۷۰۰۶۱۶۱

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02532112408 تماس بگیرید.