به مناسبت هفته وحدت؛

نمایشگاه «اتحاد اسلامی» در آموزشگاه امام رضا(ع) راه‌اندازی شد

هفته وحدت

به مناسبت آغاز امامت حضرت ولیّ عصر عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف و هفته وحدت، نمایشگاه «اتحاد اسلامی» و ویژه‌برنامه‌ای با حضور بانوان طلبه در آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام برگزار شد.

یه گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، به مناسبت آغاز امامت حضرت ولیّ عصر عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف و هفته وحدت، ویژه برنامه‌هایی با حضور بانوان طلبه در آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام برگزار شد.

آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام و مزار شهدای گمنام به مناسبت ایام ربیع الأول فضاسازی شدند.

همچنین نمایشگاه پوستر با عنوان «اتحاد اسلامی» و موضوع هفته وحدت به همت اداره هماهنگی مجتمع‌های آموزشی و با همکاری کانون هنر شیعی و اداره روابط عمومی راه اندازی شد.

در این نمایشگاه، آیات و روایات اسلامی با موضوع هفته وحدت در 25 اثر از آثار گرافیکی مفهومی و هنری در قالب پوستر به نمایش در آمد که مورد استقبال بسیاری از طلاب و کارمندان مجموعه قرار گرفته است.

این نمایشگاه تا روز پنجشنبه 8 آذرماه در طبقه دوم ساختمان شهید بهشتی(ره) دایر است.