به همت معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) صورت می‌گیرد؛

بازدید از دنیای کتاب ویژه اساتید و پژوهشگران جامعه‌الزهرا(س)

بازدید از دنیای کتاب 1

بازدید از بزرگترین و مدرن‌ترین فروشگاه کتاب استان قم ویژه اساتید و پژوهشگران جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، بازدید از فروشگاه «دنیای کتاب» به همت معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

اساتید، پژوهشگران، اعضای تربیت پژوهشگر و انجمن های علمی پژوهشی جهت ثبت نام تا روز دوشنبه 20 خرداد با شماره تلفن 32112176 تماس بگیرند.

زمان بازدید از دنیای کتاب روز پنجشنبه 23 خرداد ساعت 10تا 12 است.

در دنیای کتاب با وسعت هزار و 300 متر مربع، بیش از 50 هزار عنوان کتاب از هزار و 500 ناشر برتر کشور با 191 موضوع در مباحث مختلف از جمله کتب علمی، آموزشی، کتب حوزوی و دانشگاهی، کودک و نوجوان، عمومی، دفاع مقدس، رمان، هنر، شعر و ادبیات، علوم سیاسی، تاریخ، روانشناسی، فلسفه، داستان و غیره عرضه می‌شود.

تالار کودک و بازی فکری، تالار گنجینه جهت عرضه کتب هنری و نفیس ارزشمند در موضوعات مختلف، دالان هدایا و صنایع دستی و کافه کتاب از جمله بخش‌های مختلف این فروشگاه است که مورد توجه بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد.