مراسم بصیرت دختر مادری برگزار شد

جشن مادر دختری

ارائه سخنرانی بصیرتی، برگزاری مسابقه، تجلیل از طلاب مربی تشکل دختران فاطمی، حماسه سرایی و قرائت بیانیه محکوم نمودن جنایات تروریستی حادثه کرمان از بخش های مراسم بصیرت دختر مادری بود.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با ایام میلاد با سعادت بی بی دوعالم حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام مراسم بصیرت دختر مادری از سوی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی در تالار بیداری اسلامی برگزار شد.

در این مراسم که ویژه اساتید، کارمندان و طلاب جامعه الزهرا سلام الله علیها به همراه فرزندان دختر و همچنین دختران عضو تشکل فاطمی به همراه مادرانشان بود حجت الاسلام والمسلمین خوئینی، رییس قرارگاه جهادی تبلیغی رشد به تبیین  وظایف دختران و مادران درخصوص اهداف حاج قاسم و نیز مساله انتخابات پیش رو پرداخت.

برگزاری مسابقه، تجلیل از طلاب مربی تشکل دختران فاطمی، حماسه سرایی و قرائت بیانیه محکوم نمودن جنایات تروریستی حادثه کرمان از دیگر بخش های این مراسم بود.

مراسم بصیرت دختر مادری روز پنج شنبه 14 دی ماه از ساعت 14 تا 17 در تالار بیداری اسلامی برگزار شد.