کمیته امور بانوان کنگره شهدای استان قم برگزار می‌کند:

وبینار تخصصی «تبیین زیرساخت‌های تربیتی بانوان تراز مسلمان»

کنگره شهدای استان قم وبینار تخصصی

وبینار تخصصی «تبیین زیرساخت‌های تربیتی بانوان تراز مسلمان» با سخنرانی استاد علاسوند برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، وبینار تخصصی «تبیین زیرساخت‌های تربیتی بانوان تراز مسلمان» از سوی کمیته امور بانوان کنگره شهدای استان قم برگزار می‌شود.

در این وبینار که در راستای فرهنگ‌سازی و الگوسازی بانوان در مسیر احیای فرهنگ ایثار و مقاومت و شهادت است، سرکار خانم فریبا علاسوند عضو شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این وبینار تخصصی روز پنجشنبه 7 مهر 1401 ساعت 11 تا 12 به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

علاقه مندان از طریق حسینیه مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به آدرس https://heyatonline.ir/JamiatAlZahra می‌توانند در این وبینار شرکت کنند.

جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، سازمان بسیج جامعه زنان قم و بسیج اساتید نخبگان حوزه علمیه در برگزاری این وبینار تخصصی مشارکت دارند.