حضور جامعه‌الزهرا(س) در نمایشگاه کنگره نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی

نمایشگاه

نمایشگاه دستاوردها و محصولات مراکز فرهنگی و حوزوی با حضور مراکز علمی حوزوی از جمله جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در حاشیه برگزاری کنگره بین المللی نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، نمایشگاه دستاوردها و محصولات مراکز فرهنگی و حوزوی در حاشیه برگزاری کنگره بین المللی نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی راه اندازی شده است.

ارائه طرح‌ها، برنامه‌ها، محصولات و آثار مراکز و سازمان‌ها حوزوی با رویکرد علمی در عرصه دین از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به عنوان بزرگترین حوزه علمیه خواهران در جهان تشیع از جمله مراکز علمی حوزوی است که محصولات علمی فرهنگی خود را در این نمایشگاه عرضه کرده است.

گفتنی است؛ کنگره بین المللی نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی تحت اشراف حضرت آیت الله مکارم شیرازی روزهای پنجشنبه و جمعه(20 و 21 اردیبهشت ماه) در مرکز همایش های بین المللی رسول اعظم(صلی‌الله‌علیه‌وآله) واقع در حوزه علمیه امام کاظم(علیه‌السلام) برگزار می شود.

در این کنگره که در سطح بین المللی بر گزار می شود بیش از دو هزار میهمان داخلی و خارجی حضور دارند.