رقابت گروه‌های طلاب در رویداد آموزشی تربیتی جامعه الزهرا(س)

رویداد آموزشی روز اول 7

در نخستین روز رویداد آموزشی تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، 40 بانوی طلبه در 8 گروه مختلف به ارائه آثار خود با موضوع «الگوی شیوه‌های یادگیری کارآمد» می‌پردازند.

به گزارش روابط عمومی، نخستین روز رویداد آموزشی تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «شیوه‌های آموزش کارآمد در علوم حوزوی» با رقابت 40 طلبه و دانش آموخته این مؤسسه علمی حوزوی در حال برگزاری است.

در این رویداد، بانوان طلبه در 8 گروه مختلف که به نام‌های «شهیده سیاری»، «شهیده زینب کمایی»، «شهیده صدر»، «شهیده نسرین افضل»، «شهیده اسدیان»، «شهیده راضیه کشاورز»، «شهیده مرضیه حدیدچی»، «شهیده رقیه رضائی»، «بانو مجتهده امین» و «بانو سمیه» نامگذاری شده بودند، به ارائه آثار خود با موضوع «الگوی شیوه‌های یادگیری کارآمد» می‌پردازند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدصادق عباسی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسن خیری و سرکار خانم بنت الهدی افشاری نژاد به عنوان داور در این رویداد حضور دارند و به ارزیابی آثار ارائه شده می‌پردازند.

در نوبت عصر نخستین روز رویداد، آثار برگزیده با حضور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها مورد تجلیل قرار می‌گیرند.