ره‌نامه تبلیغی ویژه رمضان۱۴۴۰ + دانلود

5b03b789cfc23-264x400

ره‌توشه تبلیغی ماه مبارک رمضان به همت معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سالانه به مناسبت ماه مبارک رمضان، ره‌توشه مورد نیاز تبلیغی مبلغان از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام منتشر می‌شود.

مبلغان می‌توانند محتواهای تبلیغی ره‌نامه را در قالب pdf از سامانه شمیم و همچنین کانال معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام دریافت کنند.

بسته‌های محتوایی این ره‌نامه که هم‌اکنون قابل دریافت است شامل بسته احکام رمضان، بسته اجتماعی، بسته اخلاقی تربیتی، بسته مناسبت‌های ملی و مذهبی و بسته آموزشی ویژه کودکان است و مابقی بسته‌ها به مرور در سامانه قرار داده می‌شود.

جهت مشاهده و دریافت فایل‌های محتوایی ره‌نامه تبلیغی ویژه رمضان این پیوند را فعال کنید.