پیام تسلیت مدیر جامعه‌الزهرا(س) به آیت الله اراکی

تسلیت6

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در پیامی رحلت همسر آیت الله اراکی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی طی پیامی، رحلت همسر آیت الله محسن اراکی، عضو شورای عالی حوزه های علمیه را به ایشان تسلیت گفت.
در این پیام آمده است:
بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَنِ ٱلرَّحِيمِ
وَبَشِّرِ الصَّابِرِینَ، الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِیبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

حضرت آیت الله محسن اراکی «زید عزه»

عضو محترم شورای عالی حوزه‌های علمیه
سلام علیکم
ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام و یاران باوفای ایشان، خبر درگذشت زوجه مکرمه‌تان باعث تأسف و تأثر شد. اینجانب این مصیبت وارده را به حضرت عالی و خانواده محترم تسلیت گفته و از خداوند منان برای آن بانوی مؤمنه فاضله، رحمت و رضوان الهی و همجواری با اهل بیت علیهم‌السلام و برای حضرت عالی و سایر بازماندگان معزز صبر جمیل و اجر جزیل خواستارم.
سیده زهره برقعی
مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها