حضور 150 نونهال مهدکودک شکوفه‌های بهار در اردوی شهر بازی رنگین کمان

مهدکودک- رنگین کمان3

اردوی نیم روزه شهربازی رنگین کمان با حضور 150 نفر از نونهالان مهدکودک جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم فاطمه ازناوی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: اردوی نیم روزه شهربازی رنگین کمان با حضور 150 نفر از نونهالان 5 و 6 ساله مهدکودک جامعه الزهرا علیهاالسلام طی روزهای 10 و 11 اردیبهشت برگزار شد.

وی افزود: اردوهای درون شهری مهدکودک ویژه تعداد معینی از گروه های سنی نونهالان به صورت رایگان و تحت نظارت و هدایت مربیان و مسئولین مهدکودک با هدف افزایش مسئولیت پذیری، بهبود روحیه مشارکت تیمی و همکاری گروهی، تمرین همزیستی مسالمت امیز و تحقق بخش اعظمی از نیازهای اجتماعی، عاطفی و جسمی کودکان برگزار می شود.

رئیس مهدکودک شکوفه‌های بهار اظهار داشت: اردوی رنگین کمان به تفکیک جنسیت، دختران روز سه شنبه 10 اردیبهشت و پسران 11 اردیبهشت بین ساعت 8 تا 12 برگزار شد و کودکان ساعات شاد و مفرحی را در شهربازی سپری کردند.