دستورالعمل جدید جشنواره آثار پژوهشی طلاب ابلاغ شد

جشنواره بانو امین

معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام از دستور العمل جدید جشنواره پژوهشی بانو امین رونمایی کرد.

به گزارش روابط عمومی، جشنواره آثار پژوهشی طلاب با عنوان جشنواره بانو امین یکی از فعالیت های ویژه جامعه الزهرا علیهاالسلام است که در راستای تحقق اهداف و سیاست های پژوهشی این مرکز علمی و با هدف تبیین و تولید دانش دینی، شناسایی پژوهشگران علوم دینی، توسعه نظریه های اسلامی در زمینه های گوناگون و حمایت از فرآیند تولید علم و دانش به صورت سالانه برگزار می شود. این جشنواره در ترویج روحیه پژوهش و تقویت و نشاط علمی میان بانوان حوزوی، تثبیت نظام آموزش پژوهش محور، تعمیم رقابت علمی به همه سطوح علمی و سامان بخشی به آثار بانوان پژوهشگر نقش بسزایی دارد.

آثار واجد شرایط برای شرکت در این جشنواره، پایان نامه های دفاع شده سطح 3 و مقالات طلاب در سطوح 2 و 3 و 4 اعلام شده است.

معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام به تازگی از دستورالعمل جدید جشنواره پژوهشی بانو امین که مشتمل بر 21 ماده و 7 تبصره و در تاریخ 12 تیرماه 1401 به تصویب شورای تخصصی پژوهش رسیده است، رونمایی کرد.

دستورالعمل جدید جشنواره پژوهشی بانو امین را از اینجا دریافت کنید.