پیش نشست اردوی فرهنگی بصیرتی راهیان نور برگزار می‌شود

پیش نشست راهیان نور -گلزار - Copy

پیش نشست اردوی فرهنگی بصیرتی راهیان نور با سخنرانی مصطفی یادگاری، آزاده رها شده از اسارت تکفیری ها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، پیش نشست اردوی فرهنگی بصیرتی راهیان نور از سوی اداره کل فرهنگی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در گلزار شهدای مدافع حرم بهشت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این مراسم که ویژه بانوان طلبه است، آقای مصطفی یادگاری آزاده رها شده از اسارت تکفیری‌های سوریه به خاطرات دوران اسارت خود می‌پردازد.

این مراسم روز جمعه 3 اسفند در گلزار شهدای مدافع حرم بهشت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود و وسیله نقلیه جهت حضور بانوان طلبه در این مراسم مهیا است.

وسایل نقلیه ساعت 9 صبح از درب یک جامعه‌الزهرا علیهاالسلام واقع در خیابان بوعلی و ساعت 9:30 از مقابل حرم مطهر حضرت معصومه علیهاالسلام، صحن باب الجواد علیه‌السلام به سمت بهشت معصومه علیهاالسلام حرکت می‌کنند.