اولین جلسه هم اندیشی ستاد شاهد و ایثارگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

جلسه شاهد و ایثارگر

اولین جلسه هم اندیشی ستاد شاهد و ایثارگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور کارشناسان تربیتی، فرهنگی، تبلیغی و پژوهشی بخش مدارس و مراکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، اولین جلسه هم اندیشی ستاد شاهد و ایثارگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور کارشناسان تربیتی، فرهنگی و پژوهشی مدارس علمیه و مراکز تخصصی برگزار شد.

در این جلسه که به منظور هم اندیشی درباره برنامه های با محوریت ایثار، مقاومت، جهاد و شهادت تشکیل شد، طرح های خادم الشهدا، انصار الشهدا، فعال سازی مزار شهدا، دوشنبه های شهدایی و نشست تربیتی علما و شهدا پیشنهاد و بررسی شد.

همچنین در این جلسه، برای روز وفات حضرت ام البنین سلام‌الله‌علیها جهت تکریم مادران شهدا، برنامه ریزی صورت گرفت.

جهت تسهیل امور در برگزاری برنامه‌ها، خانم ملکان به عنوان نماینده کارشناسان تربیتی، خانم عابدی به عنوان نماینده کارشناسان فرهنگی و خانم قنبرزاده به عنوان نماینده کارشناسان پژوهشی انتخاب شدند.