رئیس اداره آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی خبر داد:

دوره آموزشی حامیان کوثر النبی در جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود

دوره کوثر النبی

دوره آموزشی حامیان کوثر النبی با حضور 140 نفر از رابطان خواهر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد 6 استان کشور در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم فهیمه الیاسی روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دوره آموزشی حامیان کوثر النبی به همت اداره آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی و با همکاری و مشارکت دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان قم برگزار می‌شود.

رئیس اداره آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی تصریح کرد: هدف از برگزاری این دوره آموزشی، توانمندسازی و ارتقای سطح دانش، بینش و مهارت رابطان خواهر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور است.

الیاسی یادآور شد: در این دوره آموزشی، 140 نفر از مسئولان خواهر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان‌های البرز، مرکزی، تهران، سمنان، قزوین و قم حضور دارند.

وی با بیان اینکه دوره آموزشی حامیان کوثرالنبی از روز سه شنبه 30 بهمن در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام آغاز می‌شود، گفت: مراسم افتتاحیه این طرح روز چهارشنبه ساعت 7:30 صبح با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین رفیعی برگزار می‌شود که به موضوع سبک زندگی اسلامی می‌پردازد.

رئیس اداره آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی افزود: در این دوره، کلاس‌های آموزشی متنوع شامل شیوه‌های انتقال مفاهیم کلاس، اقتصاد و فرهنگ با تأکید به توانمندسازی کانون‌ها، دشمن‌شناسی، مبانی‌ اندیشه اسلامی، شیوه‌های ارتقای فعالیت‌های قرآنی، شیوه‌های دعوت به نماز و مواجهه مؤثر خانواده با رسانه و فضای مجازی برگزار می‌شود.

الیاسی تصریح کرد: فراگیران این دوره از اساتید برجسته حوزه و دانشگاه بهره‌مند می‌شوند.

وی به اجرای برنامه‌های فرهنگی در حاشیه برگزاری این دوره اشاره کرد و اظهار داشت: زیارت حرم مطهر حضرت معصومه علیهاالسلام و مراسم غبارروبی، حضور در مسجد مقدس جمکران، نشست انتقال تجارب و نشست مستبصرین با حضور طلاب بین الملل از جمله برنامه‌های فرهنگی این دوره است.

رئیس اداره آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی بیان داشت: آخرین کلاس آموزشی فراگیران این دوره روز  جمعه 3 اسفند با موضوع «الگوی تعالی دختران» برگزار می‌شود که حجت‌الاسلام‌والمسلمین نوری به تبیین این موضوع می‌پردازد.

الیاسی عنوان کرد: مراسم اختتامیه این دوره روز جمعه 3 اسفند از ساعت 9 تا 12 در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود و حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمود مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب رضا ارزانی دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور سخنرانی می‌کنند.