از سوی مدرسه علمیه صالحات برگزار می‌شود

نشست لذت خوشبختی با تصمیمات عاقلانه (همسرداری و شیوه‌های تعامل با خانواده همسر)

نشست لذت خوشبختی

نشست لذت خوشبختی با تصمیمات عاقلانه (همسرداری و شیوه‌های تعامل با خانواده همسر) ویژه طلاب متأهل و معقوده برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست لذت خوشبختی با تصمیمات عاقلانه (همسرداری و شیوه‌های تعامل با خانواده همسر) ویژه طلاب متأهل و معقوده جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از سوی مدرسه علمیه صالحات برگزار می‌شود.

این نشست روز چهارشنبه اول اسفند ساعت 12 تا 14 در سالن جلسات طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی (ره) تشکیل می‌شود و خانم دکتر شاه سیاه به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست، شهریور سال جاری برای نخستین بار برگزار شد که با استقبال طلاب روبرو شد که دومین نشست آن با حضور طلاب مدارس علمیه و مراکز تخصصی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت شرکت در این نشست تا روز دوشنبه 29 بهمن فرصت دارند به دفاتر تربیتی فرهنگی مدارس علمیه و مراکز تخصصی مراجعه و برای ثبت‌نام اقدام کنند.