23 تا 30 فروردین ماه؛

زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی جامعه‌الزهرا(س)

جامعه الزهرا

داوطلبان پذیرش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) می‌توانند از 23 تا 30 فروردین جهت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی اقدام کنند.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، حجت الاسلام و المسلمین اباذر عمرانی فر، مدیر سنجش و پذیرش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: سامانه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون از تاریخ 23  تا  30 فروردین 1397 فعال است.

مدیر سنجش و پذیرش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: داوطلبان آزمون ورودی سال تحصیلی 98-97 لازم است در بازه زمانی مذکور از طریق سامانه http://paziresh.jz.ac.ir و با استفاده از کد رهگیری ثبت نام خود، و نسبت به دریافت و چاپ کارت ورود به جلسه آزمون اقدام کنند و این کارت را در روز آزمون حتما همراه داشته باشند.

حجت الاسلام و المسلمین عمرانی فر یادآور شد: داوطلبان می‌توانند نمونه سؤالات آزمون ورودی سطوح مختلف جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) را از فروشگاه کتاب این مؤسسه دریافت کنند.