ثبت نام بیست و پنجمین دوره تربیت مدرس طرح ولایت

طرح تربیت مدرس طرح ولایت

ثبت نام بیست و پنجمین دوره تربیت مدرس طرح ولایت آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، واحد تربیت مدرس مرکز آموزش‌های آزاد  موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(رحمة الله علیه)در راستای عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری(حفظه الله) مبنی بر ضرورت فراگیر شدن طرح ولایت و به منظور تکمیل کادر اساتید طرح ولایت، برای بیست و پنجمین دوره تربیت مدرس مبانی اندیشه اسلامی(طرح ولایت) از میان طلاب فاضل پذیرش می نماید.

شرایط ثبت نام:

1- دارا بودن یکی از مدارج  علمی ذیل:

برادران: اتمام کتبی پایه هشتم حوزه علمیه؛کارشناسی موسسه آموزشی و  پژوهشی امام خمینی (رحمة الله علیه)؛کارشناسی ارشد جامعه المصطفی العالمیة.

خواهران: اتمام واحدهای آموزشی سطح 3 حوزه علمیه خواهران یا جامعه الزهرا (سلام الله علیها)؛اتمام سطح 2 همراه با مدرک کارشناسی ارشد رشته های مرتبط با فلسفه و کلام، اتمام سطح 2 همراه با کارشناسی نیمه حضوری موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (رحمه الله)؛کارشناسی ارشد جامعه المصطفی العالمیه.

2-- حداکثر سن 50  سال

3-- قبولی در آزمون کتبی و مصاحبه علمی ورودی

آموزش فلسفه، آموزش عقاید و معارف قرآن و سلسله درس‌های استاد آیت الله محمدتقی مصباح یزدی (رحمه الله) (خداشناسی - انسان شناسی - راه و راهنماشناسی) منابع آزمون ورودی است.

ثبت نام از 21 مهر تا 18 آبان 1403 است و آزمون کتبی روز جمعه 2 آذر 1403 برگزار می شود.

مصاحبه علمی از  5 تا 14 آذر در قم _ بلوار جمهوری اسلامی نبش کوچه یکم مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (رحمه الله علیه) انجام می شود.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی https://maab.iki.ac.ir/node/1817 مراجعه کنند.