برگزاری نهمین مسابقه طرح مطالعات تربیتی ویژه طلاب، اساتید و کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

مسابقه تربیتی 9

شرکت کنندگان از اول آبان تا 25 آذر با مراجعه به شناسه کاربری اداره کل امور تربیتی در نهمین مسابقه طرح مطالعات تربیتی شرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی، خانم بنت الهدی افشاری نژاد در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: نهمین مسابقه طرح مطالعاتی اداره کل امور تربیتی، ویژه طلاب، اساتید و کارکنان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: در این طرح، کتاب «آرامش زندگی در پرتو تقوا» ویژه طلاب و کتاب «امام رضا علیه السلام؛ زندگی و اقتصاد» برای اساتید و کارمندان مجموعه در نظر گرفته شده است.

افشاری نژاد خاطرنشان کرد: طلاب، اساتید و کارمندان مجموعه در انتخاب کتاب مسابقه، آزاد هستند و می توانند یکی از کتاب ها را برای شرکت در این طرح مطالعه کنند.

وی بیان داشت: شرکت کنندگان می‌توانند از اول آبان تا 25 آذر، با مراجعه به شناسه کاربری اداره کل امور تربیتی به نشانی @tarbiatejz در این طرح شرکت کرده و از جوایز آن بهره مند شوند.

دانلود کتاب «آرامش زندگی در پرتو تقوا» ویژه طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

دانلود کتاب «امام رضا علیه السلام؛ زندگی و اقتصاد» ویژه اساتید و کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها