تجلیل از سه طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در کنگره بانوان تاثیرگذار

بانوان تأثیرگذار

کنگره بانوان تاثیرگذار قم با تجلیل از 10 بانوی فرهیخته این استان در تالار کرامت استانداری برگزار شد که سه نفر از بانوان طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بودند.

به گزارش روابط عمومی، دومین کنگره بانوان تاثیرگذار قم با حضور جمعی از زنان فرهیخته این استان برگزار شد.

در این کنگره، 10 نفر بانوان که در حوزه‌های مختلف رسانه و گفتمان‌سازی، حکمرانی، ورزشی، فعالیت اجتماعی، تعلیم‌وتربیت، اقتصاد و کارآفرینی، امور بین‌الملل، فرهنگ‌ و هنر و پژوهش و فن‌آوری به موفقیت‌هایی دست یافتند، مورد تجلیل قرار گرفتند.

در این کنگره، سه نفر از بانوان طلبه استان قم، خانم سیده زینب رضوانی در عرصه رسانه و گفتمان‌سازی به عنوان نفر اول، سرکار خانم خدیجه حسین زاده در عرصه پژوهش و فن‌آوری به عنوان نفر سوم و سرکار خانم عفت عربزاده در عرصه حکمرانی و سیاست‌گذاری به عنوان نفر اول برگزیده و تجلیل شدند.

جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها درخشش و موفقیت این بانوان طلبه را تبریک گفته و برای همه بانوان طلبه توفیقات روزافزون را خواستار است.