آغاز انتخاب واحد طلاب مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا(س)

مرکز آموزش غیرحضوری و مجازی

انتخاب واحد بیش از 7 هزار طلبه مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام روزهای 15 تا 18 اسفند انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم حاجی پور روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به آغاز انتخاب واحد طلاب مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام، عنوان کرد: بیش از هفت هزار طلبه مجازی و غیرحضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام روزهای 15 تا 18 اسفند برای نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398 انتخاب واحد می کنند.
مدیر مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: بانوان طلبه این مرکز چنانچه در انتخاب واحد با مشکلی مواجه شدند، با توجه به تعطیلی استان قم در روز شنبه 17 اسفند از تماس با مرکز خودداری کنند.
حاجی پور تصریح کرد: طلاب از طریق ارسال پیام به واحد آموزش در سامانه دانش پژوهان می توانند مشکل خود را با کارشناسان این مجموعه در میان بگذارند.
وی بیان داشت: کارشناسان آموزش در اولین فرصت به پیام ها و درخواست های بانوان طلبه رسیدگی می کنند.
مدیر مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری در پایان یادآور شد: تقویم آموزشی، جداول درسی و برنامه امتحانات در سایت مرکز آموزش مجازی وغیرحضوری بارگذاری شده است.

دریافت تصویر خبر