گزارش تصویری/ سومین شب مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) در جامعه الزهرا(س)

مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا س شب سوم

به گزارش روابط عمومی، سومین شب مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) با حضور بیش از 5 هزار نفر ازمردم قم در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

در این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی به ادامه بحث ویژگی های خانه حضرت زهرا علیهاالسلام پرداخت و به برخی ویژگی ها اشاره کرد.

در ادامه این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین حاج سیدعلی حسینی نژاد مداح اهل بیت علیهم السلام به ذکر مصیبت پرداخت و در پایان، شرکت کنندگان میهمان سفره کریمانه فاطمی شدند.

روایتگری راوی سیره شهدا و قرائت حدیث کساء از دیگر برنامه های این مراسم بود.

همچنین حسینیه کودک و نوجوان با پذیرای صدها کودک و نوجوان، برنامه های متنوعی در این سه شب اجرا کرد.

راه اندازی نمایشگاه فاطمی و نمایشگاه‌های «غزه و مقاومت»، نمایشگاه جمعیت و عفاف و حجاب از دیگر برنامه‌های این مراسم بوده و پذیرای بازدیدکنندگان است.