پیام تسلیت مدیر جامعه الزهرا در پی درگذشت حجت الاسلام والمسلمین پیشوایی

پیشوایی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام درگذشت حجت الاسلام والمسلمین استاد مهدی پیشوایی را تسلیت گفت.

انا لله وانا الیه راجعون

امیرالمومنین علیه‌السلام: اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لایسدها شیء الی یوم القیامه (بحارالانوار ج۲ ص۴۳)

درگذشت عالم عامل و استاد بنام حوزه های علمیه مرحوم حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی که عمر با برکت خود را در راه اعتلای فرهنگ شیعی، تربیت شاگردان مکتب امام صادق علیه السلام و پژوهش و تالیف آثار ماندگاری در حوزه علوم تاریخ اسلام صرف کرد، موجب تأثر و تألم شد.

این ضایعه جبران ناپذیر را به محضر علمای اعلام، شاگردان، ارداتمندان و بیت مکرم، به ویژه صبیه محترمه ایشان، سرکار خانم فریده پیشوایی - سردبیر نشریه مطالعات قرآنی نامه جامعه - تسلیت عرض کرده، از درگاه احد متعال، برای آن فقید سعید علوّ درجات و همنشینی با حضرت اباعبدالله الحسین و شهدای کربلا علیهم السلام مسئلت می نمایم.

خداوند منان به همه بازماندگان طول عمر با عزت، صبر جمیل و اجر جزیل عطا فرماید.

سیده زهره برقعی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام