از سوی مرکز تخصصی ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات اسلامی زنان؛

دومین نشست «مهارت‌های کاربردی و کلیدی در تربیت فرزند» برگزار می‌شود

نشست تربیت فرزند 2

دومین نشست از سلسله‌نشست‌های «مهارت‌های کاربردی و کلیدی در تربیت فرزند» با موضوع «تکنیک‌های تربیت فرزند ایمن» ویژه طلاب مدارس علمیه و مراکز تخصصی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سلسله‌نشست‌های «مهارت‌های کاربردی و کلیدی در تربیت فرزند» از سوی مرکز تخصصی ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات اسلامی زنان در چهار جلسه برگزار می‌شود.

در این نشست‌ها، سرکار خانم افشاری نژاد استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این سلسله نشست‌ها به مدت چهار جلسه، روزهای پنجشنبه و به صورت یک هفته در میان از ۲۴ آبان‌‌ماه آغاز شده است و تا ۶ دی‌ماه ادامه دارد.

نخستین نشست با موضوع «تکنیک‌های سبک‌های چهارگانه فرزندپروری» هفته گذشته (24 آبان‌ماه) برگزار شد.

دومین نشست از این سلسله‌نشست‌ها با عنوان «تکنیک‌های تربیت فرزند ایمن (تکنیک‌های فرزندپروری بر اساس دلبستگی)» روز پنجشنبه، 8 آذرماه در سالن جلسات طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.