فراخوان ارسال مقاله به نشریه علمی دوزبانه «مطالعات دینی»

دوفصلنامه مطالعات دینی

فراخوان ارسال مقاله به دوفصلنامه علمی دوزبانه «مطالعات دینی (Religious Studies)» اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، دوفصلنامه علمی دوزبانه انگلیسی فارسی «مطالعات دینی» به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با همکاری مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری به سردبیری سرکار خانم اشرف سادات هاشمی  از سال ۱۴۰۱ با هدف تالیف و ترجمه متون حوزه‌های مرتبط با دین و خانواده به زبان انگلیسی راه اندازی شد.

این نشریه با فراهم آوردن بستری مناسب جهت انتشار مقالات علمی مؤلفان و مترجمان حوزوی و دانشگاهی به زبان انگلیسی، گام مؤثری در ارتقای سطح کیفی مطالعات دینی با تکیه بر مسائل زنان و خانواده برداشته و درصدد دریافت مجوز تخصصی است.

علاقه مندان شیوه نگارش مقاله را در فایل متنی https://pjh.jz.ac.ir/uploads/images/64967be383fbc.pdf مطالعه کرده و از طریق نشانی الکترونیکی rs@jz.ac.ir آثار خود را ارسال کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های 02532112342 و یا 02532112119 تماس بگیرید.