معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) اعلام کرد:

فراخوان شناسایی و حمایت از پژوهشگران جامعه‌الزهرا(س)

شناسایی و حمایت از پژوهشگران

فراخوان شناسایی و حمایت از پژوهشگران جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از سوی معاونت پژوهش اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، فراخوان شناسایی و حمایت از پژوهشگران جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی اعلام شد.

این فراخوان ویژه طلاب سطح دو، سه و چهار (حضوری، غیرحضوری و مجازی)، اساتید، پژوهشگران و فرهیختگان حوزوی وابسته به جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها است.

این طرح در راستای هدفمندسازی خدمات اجرا می‌شود، محدویت سنی و معدل ندارد و برای همه کسانی است که حداقل پژوهش‌ها را انجام داده باشند.

علاقه مندان جهت ثبت نام از طریق مراجعه به سامانه http://builder.jz.ac.ir/home/form/ranking برای تکمیل کاربرگ ثبت نام اقدام کنند.

مهلت ثبت نام در این فراخوان تا 30 خرداد است و مزایای شرکت در این فراخوان شامل حمایت مالی از پژوهشگران در سطوح مختلف از طریق مرکز خدمات حوزه‌های علمیه است.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02532112569 تماس بگیرند.