آغاز فعالیت کارگروه بهبود مهاجرت سامانه آموزش جامعه الزهرا

کارگروه بهبود مهاجرت

کارگروه بهبود مهاجرت سامانه آموزش جامعه الزهرا با هدف کاهش دغدغه ها و برطرف کردن حداکثری نیازهای طلاب و واحدهای آموزشی همزمان با جدی شدن بحث جایگزینی سامانه آموزش راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی، نخستین جلسه کارگروه بهبود مهاجرت سامانه آموزش جامعه الزهرا سلام الله علیها با حضور سرکار خانم ها افتخار یوسفی معاون آموزش و تربیت، غیوربابایی مدیر تحصیلات عمومی، حاجی پور مدیر آموزش مجازی و غیر حضوری و نیکزاد مدیر مرکز آموزش های آزاد و مهارتی و دیگر شرکت کنندگان با موضوع بررسی مغایرت سامانه آموزش فعلی (صدف) و سامانه آموزش جدید (مروارید) برگزار شد و نیازها و دغدغه های آنها طرح و مورد بررسی قرار گرفت.

مدیر مرکز برنامه ریزی و نظارت، مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات،  مدیر پروژه فرآیندهای سازمانی،  مدیر ارشد واحد بهره بردار و  نماینده کمیته مدیریت فرآیندهای سازمانی اعضای کارگروه بهبود سامانه آموزش هستند.

گفتنی است، سامانه جدید آموزش جامعه الزهرا علیهاالسلام بر اساس تصمیم مدیران و برای رشد و ارتقا به زودی جایگزین سامانه قبلی خواهد شد.