طرح تابستانی «من می‌توانم» در مهد کودک شکوفه‌های بهار

طرح تابستانی مهد کودک

طرح تابستانی «من می‌توانم» ویژه دختران و پسران ۴ تا ۶ سال و پسران ۶ تا ۸ سال در مهد کودک شکوفه‌های بهار اجرا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، طرح تابستانی «من می‌توانم» در مهدکودک شکوفه‌های بهار وابسته به جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اجرا می‌شود.

این طرح ویژه دختران و پسران ۴ تا ۶ سال و پسران ۶ تا ۸ سال برگزار می‌شود و فرزندان خانواده جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از تخفیف ویژه برخوردارند.

این دوره تابستانی شامل سفالگری، پرورش گل و گیاه، نقد فیلم و انیمیشن، انس با قرآن کریم، ورزش و مهارت‌های حرکتی بنیادین، دست ورزی و کاردستی، حلقه‌های قرآنی و مهارتی، نقاشی روی سنگ و چوب و طراحی و  رنگ کاری می‌شود.

علاقه مندان جهت ثبت نام در این دروه می‌توانند از طریق ارتباط با شناسه کاربری https://eitaa.com/mahd_bahar و یا شماره تماس ۰۹۳۷۱۴۰۴۸۱۰ در این دوره ثبت نام کنند.

مهلت ثبت نام در این دوره تا 10 خرداد است؛ این دوره از 20 خرداد آغاز و 31 مرداد به پایان می‌رسد.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۵۳۲۱۱۲۴۹۹ تماس بگیرید.