سلسله‌جلسات آفلاین «آداب تغذیه در ماه مبارک رمضان»

آداب تغذیه در ماه مبارک رمضان

سلسله جلسات آفلاین «آداب تغذیه در ماه مبارک رمضان» با حضور استاد خدایی به صورت رایگان در ایام ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سلسله جلسات آفلاین «آداب تغذیه در ماه مبارک رمضان» از سوی  مرکز آموزش‌های کوتاه مدت  معارف اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام به صورت رایگان برگزار می‌شود.

در این جلسات، خانم زبیده خدایی، استاد و مبلغ جامعه الزهرا علیهاالسلام و نویسنده کتاب «خدایا فرزند سالم و صالح می خواهم» به تبیین «آداب تغذیه در ماه مبارک رمضان» با رویکرد طب اسلامی می‌پردازد.

این جلسات در کانال مرکز آموزش‌های کوتاه مدت معارف اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام به نشانی @borhan_jz و یا https://eitaa.com/borhan_jz در پیام‌رسان ایتا قرار می گیرد و اعضای کانال می‌توانند از سخنان استاد خدایی بهره‌مند شوند.