حضور طلاب و دانشجویان در مراسم شهادت امام جعفر صادق علیه‌السلام

سرای حضرت خدیجه

مراسم شهادت امام جعفر صادق علیه‌السلام با حضور طلاب و دانشجویان سرای حضرت خدیجه علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با سالروز شهادت رئیس مذهب تشیّع حضرت امام صادق علیه‌السلام، طلاب و دانشجویان ایرانی و بین الملل سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها در مراسم روضه در بیت مقام معظّم رهبری حاضر شدند و در مراسم عزاداری شرکت کردند.

طلاب و دانشجویان سرای حضرت خدیجه علیها السلام در  شام شهادت حضرت امام جعفر صادق علیه‌السلام نیز جهت عرض تسلیت به قطب عالم امکان حضرت بقیّه الله الاعظم عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف، در مسجد مقدس جمکران حاضر شدند و با شرکت در دعای پرفیض توسّل، همراه با جمع دوستداران و شیعیان اهل بیت علیهم السلام اقامه عزا کردند.

طلاب و دانشجویان سرا همچنین در شب شهادت این امام همام، مجلس عزاداری در حسینیه سرای حضرت خدیجه علیها السلام برگزار کرده و با نوحه سرایی و سینه زنی در عزای امام صادق علیه السلام اشک ماتم ریختند.