پژوهشگاه مطالعات اسلامی همزمان با هفته پژوهش برگزار می‌کند:

میزگرد علمی  «گفتمان سازی زنان در عرصه مقاومت»

میزگرد علمی گفتمان سازی زنان

میزگرد علمی  «گفتمان سازی زنان در عرصه مقاومت» با حضور خانم ظهیری و خانم صفایی زاده در پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به مناسبت هفته پژوهش با عنوان «جهاد علمی و پشتیبانی تبلیغ»، میزگرد علمی  «گفتمان سازی زنان در عرصه مقاومت» را برگزار می‌کند.

این میزگرد روز یکشنبه 19 آذر که به عنوان «پژوهش، مقاومت و مسئله فلسطین» نامگذاری شده است، ساعت 8 تا 10 در بلوار بوعلی، جامعه الزهرا سلام الله علیها، سالن جلسات طبقه همکف پژوهشگاه مطالعات اسلامی تشکیل می‌شود.

سرکار خانم دکتر معصومه ظهیری، دبیر ستاد راهبری زن و خانواده حوزه علمیه و سرکار خانم مرضیه صفایی زاده  مدرس حوزه و دانشگاه و پژوهشگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به عنوان ارائه دهندگان این میزگرد حضور دارند و سرکار خانم زهرا دلاوری پاریزی استاد حوزه و دانشگاه و مدیر انجمن کلام حوزه در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، دبیر علمی میزگرد است.

علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند Http://online.jz.ac.ir/pajoheshgah در این نشست شرکت کنند.