از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(س) اعلام شد:

فراخوان ثبت نام در دوره تخصصی مهارت‌های بیان تفسیر قرآن کریم

دوره تخصصی مهارت های بیان تفسیر قرآن

دوره تخصصی مهارت‌های بیان تفسیر قرآن کریم در دو سطح مقدماتی و تکمیلی از سوی اداره کل امور تربیتی معاونت آموزشی تربیتی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دوره تخصصی مهارت‌های بیان تفسیر قران کریم به همت اداره قرآن و حدیث برگزار می‌شود.

با توجه به ضرورت ارائه معارف قرآن کریم و تأکید رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی بر این امر مهم، دوره‌ تخصصی مهارت‌های بیان تفسیر قرآن کریم با هدف ارتقای توانمندی طلاب در تبیین معارف قرآن کریم در دو سطح مقدماتی و تکمیلی فراخوان شده است.

در این فراخوان، بانوان طلبه می‌توانند جهت شرکت در این دوره ابتدا در دوره مقدماتی و سپس در دوره تکمیلی ثبت نام کنند.

این دوره با همکاری ستاد عالی تفسیر قرآن کریم زیر نظر حجت‌الاسلام‌ والمسلمین قرائتی و با حضور اساتید مجرب و با سرفصل‌هایی نظیر قالب‌های بیان تفسیر، روش برداشت از قرآن مجید، روش‌های دسته‌بندی آیات قرآن کریم، مهارت انتقال مفاهیم قرآنی به کودکان و غیره برگزار می‌شود.

این دوره به صورت آنلاین و غیرحضوری برگزار می‌شود و مهلت ثبت نام در این دوره‌ تا  17 مهرماه خواهد بود.

ثبت نام در دوره‌های عمومی و تخصصی قرآنی و حدیثی از طریق مراجعه به سامانه http://qh.jz.ac.ir امکان پذیر است.

تشکیل این دوره، منوط به حدنصاب رسیدن تعداد افراد ثبت نامی است که پس از انجام ثبت‌نام‌ به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

بانوان طلبه که دوره مقدماتی را گذرانده اند، جهت تکمیل دوره می‌توانند در دوره تکمیلی شرکت نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر هر روز از ساعت ۸ تا۱۲ با شماره تلفن‌های ۳۲۱۱۲۴۳۶، ۳۲۱۱۲۰۸۸ و ۳۲۱۱۲۵۴۸ تماس بگیرید.