تجلیل از اساتید برتر و پیشکسوت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

همایش گرامیداشت مقام استاد (18)

25 نفر از اساتید برتر و پیشکسوت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور مورد تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی، مراسم نکوداشت مقام استادی و تجلیل از مقام شامخ اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از سوی معاونت آموزش و تربیت این مؤسسه علمی حوزوی و با حضور علما و فضلای حوزه‌های علمیه و اساتید و مدیران جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در تالار بیداری اسلامی برگزار شد.

در این مراسم که حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاج علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور و امام جمعه موقت تهران، حجت‌الاسلام‌والمسلمین هاشمی دبیر شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دیانی عضو هیئت امنای جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، حجت‌الاسلام‌والمسلمین نعیمی مسئول دبیرخانه هیئت امنای جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، سرکار خانم یوسفی معاون آموزش و تربیت حضور داشتند، 25 نفر از اساتید برتر و پیشکسوت مورد تجلیل قرار گرفتند.

در این مراسم سرکار خانم نرجس السادات جلالی طلبه سطح دو و سرکار خانم سبزواری طلبه سطح سه تربیت دینی کودک و نوجوان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها که برگزیدگان پویش «دلنوشته‌ای به معلم» بودند، تجلیل شدند.

سرکار خانم شایسته اکبرزاده و حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد مظفری به عنوان برگزیدگان پویش ایده تربیتی مورد تجلیل قرار گرفتند.

در این مراسم، حجت‌‌الاسلام‌والمسلمین حسینی خراسانی، حجت‌‌الاسلام والمسلمین فلاحتی و حجت‌الاسلام و المسلمین صفایی به خاطر تدوین طرح آیین‌نامه جامع اساتید تجلیل شدند.