برگزاری نشست‌های مجازی رویداد «الگوسازی سبک زندگی بانوی مسلمان»

رویداد فرهنگی جامعه الزهرا - Copy

خانم حکمت نیا از برگزاری 15 نشست مجازی آنلاین در دومین رویداد فرهنگی «الگوسازی سبک زندگی بانوی مسلمان» خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم ندا حکمت نیا در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دومین رویداد فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «الگوسازی سبک زندگی بانوی مسلمان» اردیبهشت و خرداد سال 1402 برگزار می‌شود.

مدیر دومین رویداد فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اظهار داشت: این رویداد در دو بخش و به صورت نشست‌های حضوری و مجازی برگزار می‌شود که زمان برگزاری نشست‌های مجازی از تاریخ ۴ اردیبهشت تا ۶ خرداد، روزهای شنبه، دوشنبه، چهارشنبه، ساعت ٢٠ نا ٢١ است.

حکمت نیا افزود: مراسم افتتاحیه نشست‌های مجازی روز دوشنبه 4 اردیبهشت با حضور خانم معصومه شریفی معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود که به ارائه توضیحاتی پیرامون رویداد می‌پردازد.

وی بیان داشت: دومین نشست مجازی به ارائه توضیحاتی پیرامون جداول، سوژه‌یابی و شاخص‌های الگو اختصاص دارد که روز چهارشنبه 6 اردیبهشت برگزار می‌شود، همچنین سومین نشست مجازی با موضوع «فجازولوژی (آینده‌پژوهی فضای مجازی)» با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا برته روز شنبه 9 اردیبهشت ساعت تشکیل می‌شود.

مدیر دومین رویداد فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اضافه کرد: حجت الاسلام و المسلمین مجتهدزاده روز دوشنبه 11 اردیبهشت به بررسی موضوع «پاسخ به شبهات درباره سبک زندگی غرب» می‌پردازد و جناب آقای صدرایی عارف روز چهارشنبه 13 اردیبهشت موضوع «چالش سبک زندگی اسلامی و عصر رسانه» را مورد بررسی قرار می‌دهد.

حکمت نیا خاطرنشان کرد: «چالش ترییت، خانواده t و نسل z (چالش تربیت در خانواده سنتی و نسل دیجیتالی)» موضوع ششمین نشست این رویداد است که روز شنبه 16 اردیبهشت با حضور حجت الاسلام و المسلمین برته برگزار می‌شود، همچنین سرکار خانم صغری فهیمی در تاریخ 18 اردیبهشت، به تبیین موضوع نقش مدارا در سبک زندگی اسلامی می‌پردازد.

وی عنوان کرد: هشتمین، نهمین و دهمین نشست‌های مجازی این رویداد روزهای چهارشنبه، شنبه و دوشنبه 20، 23 و 25 اردیبهشت با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین قهرمانی برگزار می‌شود که به موضوعات «زندگی نمادین در عصر رسانه‌های فرانوین»، «سبک زندگی شرقی و نظریه‌های اجتماعی _ رسانه‌ای غربی» و «دینداری و زندگی درسایه جنگ شناختی و چالش‌های زیست‌روش دینی در عصر تکینگی هوش مصنوعی» اشاره می‌کند.

مدیر دومین رویداد فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اظهار داشت: نشست مجازی چگونگی سلوک اجتماعی زن (در مقابل سلوک فردی) با حضور خانم حانیه مازارچی روز چهارشنبه 27 اردیبهشت برگزار می‌شود، همچنین سرکار خانم ناهید طیبی در دوازدهمین، سیزدهمین و چهاردهمین نشست مجازی این رویداد روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه 30 اردیبهشت و اول و سوم خرداد به تبیین موضوع «زن در گفتمان قرآنی» می‌پردازد.

حکمت نیا اضافه کرد: پانزدهمین و آخرین نشست مجازی این رویداد به موضوع «تاثیر اجرایی شدن قاعده حریم حمی در تحکیم خانواده (یا در رشد بانوان)» اختصاص دارد که روز شنبه 6 خرداد ساعت 20 تا 21 با حضور خانم مازارچی برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: شرکت در این نشست‌ها برای عموم آزاد است و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://app.bigbluebutton.me/join/cnvom2nhsv در این نشست‌ها شرکت کنند.

مدیر دومین رویداد فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در پایان یادآور شد: نشست‌های حضوری روزهای 27 و 28 اردیبهشت ساعت 8 تا 18 در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.