حضور مدیر جامعه‌الزهرا(س) در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

خانم برقعی نمایشگاه قرآن

سرکار خانم برقعی به همراه معاونان و مسئولان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از نمایشگاه بین المللی قرآن کریم بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به همراه سرکار خانم حقانی معاون پژوهش، خانم یوسفی معاون آموزش و تربیت و خانم نجم مشاور طرح و برنامه مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از سی امین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم بازدید کردند.

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و هیئت همراه ضمن بازدید از نمایشگاه، در غرفه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها واقع در بخش نهادهای حوزوی نیز حضور یافتند.

در این بازدید، سرکار خانم برقعی ضمن قدردانی از دست اندرکاران غرفه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، حضور در چنین رویدادهایی را مبارک و باعث خیر دانست.

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خاطرنشان کرد: انس با قرآن کریم به هر طریق اولویت دارد و نمایشگاه بین المللی قرآن بهترین زمینه برای ایجاد این ارتباط است.

در خلال این دیدار، مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها مصاحبه هایی با مراکز خبری و رسانه های مستقر در نمایشگاه نیز انجام داد و به دستاوردهای قرآنی این مؤسسه علمی حوزوی اشاره کرد.