همایش ملی «سالک الی الله» برگزار می‌شود

همایش سالک الی الله

فراخوان ارسال مقاله به همایش «سالک الی الله (تبیین اندیشه و سیره تربیتی، اخلاقی و مهدوی آیت‌الله ناصری اصفهانی)» اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، همایش «سالک الی الله (تبیین اندیشه و سیره تربیتی، اخلاقی و مهدوی آیت‌الله ناصری اصفهانی)» برگزار می‌شود.

همایش یادشده با همکاری بنیاد علمی- فرهنگی هاد و مشارکت حوزه علمیه قم و اصفهان و دیگر نهاد‌های علمی و پژوهشی حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌های کشور در مهر ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

هدف از برگزاری این همایش، تبلیغ و توسعه مباحث اخلاقی و مهدوی با تکیه بر اندیشه و سیره عملی آیت‌الله ناصری (ره)، معرفی الگو‌های عملی عالمان منتظر و مباحث علمی و پژوهشی در این خصوص است.

این همایش در سه محور «سیره و اندیشه اخلاقی»، «سیره و اندیشه تربیتی» و «سیره و اندیشه مهدوی» با ریزموضوعات مختلف فراخوان شده است.

مهلت ارسال چکیده مقالات تا فروردین 1402 و مهلت ارسال مقالات تا پایان خرداد 1402 تمدید شده است.

علاقه مندان می‌توانند برای شرکت در این همایش به سایت همایش به نشانی http://hamayesh-naseri.ir/ مراجعه کنند.

این همایش مهر سال 1402 در دو شهر قم و اصفهان برگزار خواهد شد.

محورها و موضوعات همایش سالک الی الله