10 آذر؛ آخرین فرصت ارسال اثر به سومین دوره جایزه کتاب سال دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم

جشنواره کتاب سال 1401

مطالعات تفسیر تطبیقی قرآن کریم، مطالعات زبان شناختی قرآن کریم، تفسیر قرآن کریم، شبهه شناسی قرآن کریم و تاویلات قرآنی از محورهای بخش ویژه سومین دوره جایزه کتاب سال دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم است.

به گزارش روابط عمومی، دبیرخانه سومین دوره جایزه کتاب سال دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با انتشار اطلاعیه ای 10 آذر 1401 را آخرین مهلت ارسال اثر به این رویداد فرهنگی عنوان کرد.

در این اطلاعیه آمده است: سومین دوره جایزه کتاب سال دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با هدف حمایت و تشویق مؤلفان، مترجمان و مصححان از میان اعضای هیأت علمی، اساتید مدعو و دانشجویان دانشگاه علوم ومعارف قرآن کریم و سایر دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و حوزه های علمیه کشور به منظور ترویج معارف قرآنی و فرهنگ وحیانی جامعه اسلامی ایران، حفظ استقلال و هویت فرهنگی در آذر ماه 1401 برگزار می‌شود.

اهداف جایزه

1- حمایت و تشویق مؤلفان، مترجمان و مصححان و ناشران سراسر کشور،
2- كمك به اعتلای سطح دانش و فرهنگ مكتوب جامعه قرآنی کشور؛
3- حفظ استقلال و ترویج فرهنگ وحیانی؛
4- حمایت و تشویق پدیدآورندگان متعهد و متخصص كتاب قرآنی كشور.

شرایط شرکت در فراخوان:

- کتاب‌های ارسالی، برای اولین بار از ابتدای سال 1400 تا پایان آذر ماه 1401 به چاپ رسیده باشد؛
- آثاری پذیرفته می‌شود که در زمینه علوم اسلامی یا انسانی مرتبط با حوزه دین تألیف، تدوین، تصحیح و تحقیق یا ترجمه شده باشد و ترجیحا در زمینه علوم قرآنی باشد.
- کتاب‌های داستان کوتاه، داستان بلند و رمان بزرگسال، نقد ادبی (تألیف)، مستندنگاری، شعر بزرگسال و شعر کودک و نوجوان خارج از موضوع قرآنی بررسی نمی‌شوند.
- آثار دریافت‌شده بازگردانده نخواهند شد.

مدارک مورد نیاز برای ارسال آثار:

- ارسال 1 نسخه از اثر به دبیرخانه همایش ؛
- ارسال تصویر مجوز اعلام وصول کتاب از اداره ارشاد؛
- تکمیل فرم های مربوطه؛

محورهای ویژه‌ فراخوان

در راستای جهت‌دهی پژوهش‌های علمی دانشگاه علوم ومعارف قرآن کریم برای پاسخگویی به نیازهای پژوهشی جامعه قرآنی، محورهای ویژه‌ای از سوی شورای سیاست‌گذاری فراخوان اعلام شده است.

محورهای ویژه عبارت‌اند از:

مطالعات تفسیر تطبیقی قرآن کریم، مطالعات زبان شناختی قرآن کریم، تفسیر قرآن کریم، شبهه شناسی قرآن کریم، تاویلات قرآنی،

به منظور تشویق پدیدآوران، و تبیین جایگاه و اهمیت محورهای ویژه فراخوان، به آثاری که در این محورها نوشته شده، امتیاز ویژه‌ای تعلق می‌گیرد.

مهلت ارسال آثار و نحوه ارتباط با دبيرخانه همايش:

- پدیدآورندگان آثار، تا 10 آذر ماه 1401 فرصت دارند، یک نسخه از اثر خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
- مهلت ارسال اثر، تمدید نمی‌گردد.  تلفن دبیرخانه: 02537604070  داخلی 355

- اختتامیه  و تقدیر از برگزیدگان در هفته پژوهش، آذر ماه 1401 برگزار می‌شود.

نشانی پستی: قم، بلوار 15خرداد- خیابان شهید میثمی-جنب امامزاده احمد میانی- سازمان مرکزی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم-مدیریت کتابخانه ها و انتشارات، کد پستی 3719154436