کارگاه «روش بیان احکام» ویژه طلاب پاکستانی جامعه‌الزهرا(س)

روش بیان احکام استاد علایی نژاد

کارگاه «روش بیان احکام» ویژه طلاب پاکستانی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور استاد علایی نژاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه «روش بیان احکام» از سوی اداره دانش آموختگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه دانش آموختگان پاکستانی برگزار شد.

در این کارگاه که در حاشیه سومین گردهمایی منطقه ای دانش آموختگان بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در لاهور پاکستان تشکیل شد، حجت‌الاسلام والمسلمین علایی نژاد استاد فقه و احکام و پاسخگو به مسائل شرعی به صورت ویدئوکنفرانس در جلسه حضور یافت و به مسائل احکام و نظرات مراجع معظم تقلید درباره هر حکمی پرداخت.

وی با بیان اینکه در مطالعه مسائل فقهی استمرار داشته باشیم، بر لزوم دانستن دقیق احکام و نظرات مراجع معظم تقلید تأکید و به تفاوت نظرات مراجع در برخی احکام اشاره کرد.

نوع بیان احکام، توجه به مخاطبان، روش بیان احکام، مسائل نوظهور و مستحدثه و غیره از دیگر مواردی بود که به آنها اشاره شد.

استاد علایی نژاد در ادامه با اشاره به برخی منابع در روش بیان احکام به نکاتی پیرامون احکام خانواده پرداخت.