اداره کل تبلیغ جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌کند:

ششمین دوره مهارت‌های عمومی تبلیغ با عنوان «شمیم 6»

شمیم6

ششمین دوره مهارت‌های عمومی تبلیغ ویژه طلاب و مبلغان کانون‌های استانی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، ششمین دوره مهارت‌های عمومی تبلیغ با عنوان «شمیم 6» از سوی اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

این دوره ویژه طلاب و مبلغان کانون‌های استانی برنامه ریزی شده و به صورت مجازی و آفلاین تشکیل می‌شود.

سرفصل‌های این دوره شامل مهارت ارتباط موثر، روش کلاس‌داری، آسیب‌شناسی شبکه‌های اجتماعی، فن خطابه و سبک سخنوری، روش فن رثا و آموزش ساخت کلیپ و فتوکلیپ با موبایل هستند.

مهلت ثبت نام در این دوره تا 13 بهمن اعلام شده و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق سامانه شمیم به نشانی http://shamim.jz.ac.ir ثبت نام کنند که لینک شرکت در دوره پس از ثبت نام قطعی در سامانه شمیم، از طریق پیامک ارسال خواهد شد.